CONSULTANCY

ONDERSTEUNING BIJ ELK ONLINE MARKETING TRAJECT

Consultancy aan de hand van een aantal vaste fasen

SPARREN, ONDERSTEUNING OF BEHEER?

Uw online identiteit kan en mag niet meer ontbreken in de marketingmix van uw organisatie anno 2015. Actief zijn op social media of internet is een must. Alleen een profiel aanmaken is niet, u zult actief aan de slag moeten gaan met social media als u hier resultaten mee wilt behalen. We kunnen ons voorstellen dat u zich geen raad weet waar te beginnen. Wij wel. Met onze kennis en kunde kunnen wij u ondersteunen met het opzetten, uitzetten en implementeren van uw social media kanalen, uw website of ander online marketing activiteiten. Onze consultancy bestaat uit het bieden van ondersteuning, het geven van trainingen, workshops, how-to’s en begeleiding bij een implementatie of ander online marketing traject.

ACTIES EN CAMPAGNES

Heeft u een doelstelling met uw project of een campagne, maar komt het niet van de grond? Laten we dan samen kijken naar mogelijkheden om dit te optimaliseren, te continueren of de resultaten te maximaliseren.

ONDERSTEUNING BIJ UW ONLINE MARKETING ACTIVITEITEN?
VRAAG GRATIS EEN OFFERTE AAN

FACEBOOK BEHEER

Het maken en up-to-date houden van uw Facebook pagina is iets wat veel tijd in beslag kan nemen, zonder dat u hier de vruchten van plukt. Daarom kunnen wij u ondersteunen bij het beheer van uw Facebook pagina. Dit scheelt u tijd. Kostbare tijd. Tijd die u dan kunt steken in uw huurders of potentiële kopers.

Contact opnemen

Een Facebook bedrijfspagina maken